RÖNSY


Käynnissä:

Touhunen tutkii esityksen tekemisen mahdollisuuksia rönsyävänä, monitaiteelliseen suuntaan kurottuvana ekologisesti kestävänä taiteen tekemisenä. Kehollisen ajattelun kautta tapahtuvassa työskentelyssä hyödynnetään lisäksi valokuvausta, sanataidetta, käsityötä ja visuaalisia elementtejä. Työtavan ytimessä on leikin ja purkamis-kokoamis-menetelmän kautta tuottaa taiteellinen rihmasto, josta ammentuu erilaisia presentaatioita. Nämä presentaatiot yhdessä muodostavat teosjatkumon, joka on nimeltään RÖNSY. Rönsy voi kestää välähdyksenomaisesta hetkestä useampaan päivään tapahtuvana jatkumona. Sen voi löytää kenties kadun kulmasta, yksityisestä tilasta tai puhelimen toisesta päästä.

Teoskokonaisuuden taiteellinen sisältö nivoutuu tila- / ympäristösuhteen ja kuljeskelu teemojen ympärille. Se käsittelee tekijän suhdetta ympäristöön, jossa hän elää ja toimii. Miten olla vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa? Miten olla osana maisemaa tai muokata sitä? Työskentelyssä kuljetaan niin fyysisten, kuin mentaalisten maisemien läpi, jota dokumentoidaan ja kommentoin näkyväksi.Kaikuja

Teossarjan itsenäinen osa Kaikuja nähtiin marraskuussa 2023 Kahden tanssiteoksen illassa Tampereen Finlaysonin Vooningissa.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita